Loistefestarin ennakko: Katutanssityöpajat

Munstadi Uutinen 0 Comments

Opettele katutanssia upean Akim Bakhtaouin kanssa! Katutanssityöpajoihin on vapaa pääsy.

Torstai 16.2. klo 18–20 Espoo, Kannusali, (Kannusillankatu 4)

Lauantai 18.2. klo 16–18 Vantaa, Martinlaakson nuorisotalo (Martinlaaksonpolku 4)

Torstai 23.2. klo 15–17 Helsinki, nuorten talvilomatapahtuma Reaktori, Messukeskus (Messuaukio 1)

Akim Bakhtaoui aka Alpha Extreme on yksi tunnetuimista katutanssijoista Suomessa. Hän on monille tuttu ryhmästä WFFF (Will Funk For Food). Sen lisäksi, että Akim on ryhmänsä yleinen heittopussi “Air Akim”, hän on myös katutanssilajien monitaitaja ja ahkera treenaaja. Akim on tanssinut lähes kaikkia katutanssilajeja, mutta päälajeiksi ovat nousseet Locking ja Hip Hop.

Akim päätyi tanssin pariin vuonna 2006 lajinaan show, mutta vaihtoi katutanssilajeihin seuraavana vuonna, jolloin hän aloitti myös kisaamisen. Akim on tämänhetkinen Suomen mestari Lockingissa ja Housessa. Suurimpiin saavutuksiin voidaan myös lisätä vuoden 2011 Funkin Stylez Finals -edustuspaikka Saksassa, jossa Akim pärjäsi semifinaaleihin asti. Hän käy säännöllisesti hakemassa uutta oppia ulkomailta – viimeisimpinä kohteinaan New York, Hollanti ja Ruotsi.

Akimin opetustyyli on sekä rento että vaativa. Hän pyrkii haastamaan oppilaita ja itseään. Akimille on tärkeää uuden oppimisen ja hauskuuden yhdistäminen sekä se, että tekee aina parhaansa eikä luovuta. Hänelle on myös tärkeää tukea monia katutanssitapahtumia ja käydä niissä.

Tanssi, esiinny, loista – Loistefestari 24.–26.3.2017 pääkaupunkiseudulla. Ilmoittaudu mukaan nyt: loiste.munstadi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *