Opettele katutanssia Akim Bakhtaouin kanssa!

Kirsi Uutinen 0 Comments

Tule opettelemaan katutanssia huomenna torstaina Espoon Kannusaliin ja lauantaina Martinlaakson nuorisotalolle Vantaalle! Loistefestari järjestää kaikille ilmaisia tanssityöpajoja, joiden vetäjänä on tunnettu katutanssija Akim Bakhtaoui aka Alpha Extreme. Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Aikataulut

Torstai 16.2. klo 18–20 Kannusali, Espoo (Kannusillankatu 4)

Lauantai 18.2. klo 16–18 Martinlaakson nuorisotalo, Vantaa (Martinlaaksonpolku 4)

Torstai 23.2. klo 15–17 nuorten talvilomatapahtuma Reaktori, Messukeskus, Helsinki (Messuaukio 1)

Akim on tuttu WFFF (Will Funk For Food)-locking ryhmästä. Akim on ryhmänsä yleinen heittopussi “Air Akim”, katutanssilajien monitaitaja ja ahkera treenaaja. Akim on tanssinut lähes kaikkia katutanssilajeja, mutta päälajeiksi ovat nousseet Locking ja Hip Hop.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *