Loistefestari päättyi suureen tanssin juhlaan Aleksanterin teatterissa!

Kirsi Uutinen

Haluamme lämpimästi onnitella kaikkia tapahtumaan osallistuneita tanssijoita upeista esityksistä! Loistefestari sai huikean päätöksen keskiviikkona, kun Aleksanterin teatterin lavalle nousi toinen toistaan lahjakkaampia tanssiryhmiä. Yhteensä 15 ryhmää antoi hienon läpileikkauksen neljästä katselmuksesta ja tanssilajien kirjosta. Gaalassa julkistettiin myös kunniamainintojen saajat ja toukokuussa valtakunnalliseen ArtMovesiin lähtevät ryhmät. Valittujen ryhmien yhteyshenkilöt saavat tiedon myös sähköpostilla viikolla 13.

Kunniamaininnat:

Alma Loca, Jippo, DCA Karhukopla, Annika Rissanen ja Maria Vdovenko, Säikeet (Tamara Rasmussen opisto), Alma Äijö (Tamara Rasmussen Opisto), Extravarvas (Vantaan Tanssiopisto), Saaga Virtanen (Nykytanssin 13-15v. ryhmä, Helsingin tanssiopisto), Baletti 3EK (Espoon Tanssiopisto).

Artmovesiin lähtevät ryhmät:

DCA Minit, DanceNow Latindancers, ChicatZillaz, Nuorisoseura Katrilli, Teinien jatkoryhmä Käpylä (Helsingin tanssiopisto), Tuuli Ezér (Espoon Tanssiopisto), Baletin extra 1 (Vantaan Tanssiopisto), Jazztanssin esiintyvä ryhmä (Espoon Tanssiopisto), Espoon tanssiopiston steppiryhmät, Jazz EK (Espoon Tanssiopisto), Veloces intensiiviryhmä (Helsingin tanssiopisto), Nyky 2 (Espoon Tanssiopisto), Ultrat (Tamara Rasmussen Opisto), Workshop-ryhmä (Helsingin tanssiopisto), Opetusteatteri Rikka.

Suuret kiitokset myös raatilaisille, yleisölle, taiteelliselle johtajalle, järjestäjille ja Nuori Kulttuuri-säätiölle! Jälkihekumointia voi seurata Loistefestarin Facebook-sivuilta ja Instagramissä hashtagillä #loistefestari!