Akim Bakhtaoui aka alpha Extreme tähditti Loistefestarin gaalaa, Kuva: Jonna Pennanen

Tanssikevät jatkuu Rovaniemellä – katso tunnelmat Loistefestarin gaalasta

outipuukko Uutinen

Lähes 900 nuorta esiintyjää kerännyt Loistefestari huipentui keskiviikkona 29.3. gaalaan, jossa nähtiin upeita nuoria tanssijoita sekä läpileikkaus festivaalin laajasta tarjonnasta. Yleisö tempautui mukaan vuoroin nykytanssin, baletin, show- ja jazztanssin sekä katutanssin ja etnisen tanssin maailmaan.

”Festariviikonlopun tunneskaala oli erittäin laaja, esityksiä oli todella monenlaisia, kuten tänäänkin nähdään”, kertoi Loistefestarin taiteellinen johtaja Haza Hajipoori Aleksanterin teatterin täyttäneelle gaalayleisölle.

Tanssikevät jatkuu Rovaniemellä

Loistefestarin gaalassa julkistettiin kunniakirjojen saajat sekä valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri Moves -tapahtumaan lähtevät ryhmät. Rovaniemellä 26.-28.5. nähdään aluetapahtumista valikoituneet 150 tanssiesitystä. Mukana on noin 1500 nuorta tanssijaa eri puolelta Suomea.

Gaalassa nähty Pandora’s Box -esitys Helsingin tanssiopistolta on yksi Rovaniemelle lähtijöistä.

Pandora's Box -esitys @hkitanssiopisto'n workshop ryhmältä #loistefestari #gaala #nuorikulttuuri #artmoves #moves2017

A post shared by Loistefestari (@loistefestari) on

 

Palaa Loistefestarin tunnelmiin ja katso lisää videoita upeista esityksistä Loistefestarin Instagramista. Kuvia Loistefestarin viikonlopulta sekä gaalasta löydät nuorisoasiainkeskuksen Flickr-tililtä.

Lisäksi Hattumedian toimitus julkaisee pian parhaat palat gaalasta sekä viikonlopun tanssikatselmuksista YouTubessa.

Lue lisää Moves 2017 -tapahtumasta Nuoren Kulttuurin sivuilta .