Musiikkitapahtuma Loistefestarit kutsuu pääkaupunkiseudun nuoret soittamaan

Ekku Uutinen

Musiikkitapahtuma Loistefestarit kutsuu pääkaupunkiseudun nuorten musiikkiyhtyeet esittelemään osaamistaan laatunäyttämöille suuren yleisön eteen 2018. Tapahtuma kattaa musiikin genret rockista klassiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Osallistua voivat pääkaupunkiseudun 10–20-vuotiaat nuoret!

Loistefestareiden ilmoittautuminen aukeaa vuoden alussa, voit ilmoittaa itsesi ja musiikkisi mukaan 12.1.–4.2.2018. Loistefestareiden katselmukset käydään viikonloppuna 23–25.3.2018 Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Nuoret saavat esiintymisestään rakentavan suullisen ja kirjallisen palautteen alan ammattilaisista koostuvalta raadilta.

Loistefestarit on paitsi itsenäinen festivaali, myös pääkaupunkiseudun aluetapahtuma valtakunnallisessa Nuori Kulttuuri -festivaalien sarjassa. Osalle Loistefestareiden ryhmistä tarjotaan mahdollisuus matkustaa edustamaan pääkaupunkiseutua Sounds -musiikkitapahtumaan Mikkeliin toukokuussa 2018. Lisätietoja Sounds- tapahtumasta voit lukea osoitteesta  www.nuorikulttuuri.fi

Loistefestari on vuosittain järjestettävä nuorten kulttuuritapahtuma, jonka teemoina vuorottelevat tanssi, teatteri ja musiikki.
Loistefestarin järjestävät Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten nuoriso- ja kulttuuritoimet. Tapahtumiin on vapaa pääsy.