Haku Apulandia-biisileirille on käynnistynyt

Kirsi Uutinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö rahoittaa Nuori Kulttuuri -toimintaa ja valtakunnallisia nuorten kulttuuritapahtumia veikkausvoittovaroin. Apulanta ja Veikkaus järjestävät kolmannen biisintekoleirin Apulandiassa 7.-9.12.2018. Viikonlopun kestävän biisileirin aikana Apulannan Toni Wirtanen, Sipe Santapukki sekä joukko vierailevia tähtiä avaavat auliisti oman laajan osaamisensa musiikin tekemisestä biisileirille osallistujille.

Kilpailu ja biisileiri on kohdistettu erityisesti nuorille biisintekijöille ja artisteille. Kolmen päivän opetusohjelma pitää sisällään mm. biisinkirjoitusta pienryhmissä, luentoja ja yksilöllistä sparrausta. Leirille voivat hakea kaikki joulukuuhun mennessä 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Haku leirille käynnistyi 10.2. ja jatkuu aina marraskuulle asti.

Osallistu kilpailuun ja tutustu sääntöihin Veikkauksen kotisivuilla: http://www.veikkaus.fi/apulandia

Loistefestari 29.–31.3.2019

Tapahtuman järjestää Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen tapahtumayksikkö.

css.php