Hae Loistefestarin musiikkikriitikoksi!

Kirsi Uutinen

JUURI sinä tuleva musiikkikriitikko, toimittaja! Oletko palavasti mielipiteitä täynnä ja musiikin kaikkiruokainen harrastaja? Hae Loistefestareiden musiikkikriitikoksi!

Musiikkikriitikot kiertävät lauantaina 24.3. ja sunnuntaina 25.3.2018 pääkaupunkiseudun Loistefestareiden aluekatselmuspaikat (Vernissa, Gloria, Kannusali) ja dokumentoivat sekä arvioivat sovitulla tavalla viikonlopun aluekatselmuksia. Musiikkikriitikot myös päivittävät tapahtuman sosiaalisen median kanavia viikonlopun aikana.

Lisäksi he valitsevat yhden ryhmän esiintymään Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävään Loistegaalaan 28.3. sekä edustamaan pääkaupunkiseutua valtakunnalliseen Sounds -musiikkitapahtumaan Mikkeliin toukokuussa. Musiikkikriitikoiden ennakkotapaaminen järjestetään tiistaina 20.3. Nuorten toimintakeskus Hapessa klo 17-20.

Lähetä hakemuksesi Eevi Savolaiselle sähköpostilla eevi.savolainen@hel.fi. Kerro hakemuksessa nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja perustele, miksi juuri sinun pitäisi päästä Loistefestareiden musiikkikriitikoksi. Loistefestari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa esiintyy vuonna 2018 yli kuusisataa nuorta musiikinharrastajaa. Hakuaika päättyy torstaina 15.3.2018.

Musiikkikriitikoksi voi hakea 13-25-vuotiaat pääkaupunkiseutulaiset (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) nuoret. Aikaisempaa kokemusta toimittajuudesta ei vaadita.

Valitut musiikkikriitikot saavat viikonlopun työskentelystä palkinnoksi kokemusta, elämyksiä ja Tiketin lahjakortin.

Lisätietoja

Eevi Savolainen
Mediatuottaja
040-3346752
eevi.savolainen@hel.fi

Tiina Toivonen
Tuottaja
041-5121706
tiina.toivonen@hel.fi