Loistefestari huipentui upeaan gaalaan Gloriassa

Kirsi Uutinen

Loistefestarin gaalassa nähtiin toinen toistaan säteilevämpiä esityksiä ja illan täydeltä lahjakkuutta. Illan aikana palkittiin kunniakirjalla katselmuksissa vaikutuksen tehneitä esiintyjiä. Kunniakirjan saivat: Neiti Nauruniekat, Kitaraduo Sippel-Westerlund, Blazetrone, OOXX The Mask, Vivi Svensson, Nuori Spede, Arulmedini Aruljothi, Summus, SILK, The Leminen Brothers, AT, Henriette Plit, Ideaton, Crossfire ja Mabandi.

Illan päätteeksi julkaistiin myös valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri Sounds -tapahtumaan lähtevät esiintyjät. Mikkelissä 25.-27.5. nähdään Korson Kuningatar, Vaskivuori Big Band, Vaskivuoren lukion kamarikuoro, Töölön musiikkikoulun Rytmikapina ja Raaseporin kulttuuriopiston musiikkiopiston Karjaan jouset ja Rytmikapina, No Name, Lauluyhtye Bloom, ARUN, Pulse, Ideaton, Kaikuisa, My Nor-Trio, Henriette ja Crossfire. Soundsiin lähteville esiintyjille lähetetään tarkemmat ilmoittautumisohjeet huhtikuun aikana. Sähköposti lähetetään yhteyshenkilölle.

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen nuoriso- ja kulttuuripalvelut haluavat antaa suuret kiitokset kaikille Loistefestareilla esiintyneille, lämminhenkiselle yleisölle, tunnelmaa ylläpitäneille juontajille, kannustaville ammattilaisraadeille, katselmuspaikkojen tekniikalle ja henkilökunnalle, Espoon Omnialle, Vantaan Tuomas Heimalan videotiimille, HattuMedialle ja Glorian mediatiimille koosteesta. Isot kiitokset myös Nuori Kulttuuri-toimintaa koordinoivalle Suomen Nuorisoseuroille yhteistyöstä, Mikkelissä nähdään!