Loistefestarilla nähdään nuorten teatteritaidetta murhamysteeristä muumiseikkailuun

Jonna Tiedote

Loistefestari tarjoaa lavan täydeltä kertomuksia Narrin näyttämöllä ja Nordsjö lågstadieskolassa 29.-31.3.2019. Tule katsomaan ja kuulemaan nuorten ainutlaatuisia teatteriesityksiä!

Näytelmät sisältävät vauhdikkaita tanssikoreografiota, upeita lauluja ja näyttelijäsuorituksia. Esitysten aiheet käsittelevät vahvoja teemoja, kuten itsensä hyväksymistä, ystävyyttä, rakkautta, syrjäytymistä, riippuvuutta, syömishäiriöitä ja oman paikan löytämistä. Loistefestarilla voit nähdä nuorten teatteria laajalla skaalalla murhamysteeriä parodioivasta esityksestä muumiseikkailuun ja musiikkinäytelmiin. Käsikirjoituksissa on hyödynnetty nuorten omia tarinoita, mutta näiden lisäksi on tarjolla klassikoita, kuten Minna Canthin, Strindbergin ja Shakespearen tuotantoa.

Loistefestarilla nuoret harrastajat pääsevät keskustelemaan teatterialan kokeneiden ammattilaisten kanssa ja saavat kannustavaa palautetta. Palautekeskusteluissa ovat mukana festarikummi Minttu Mustakallio ja mentorit Mari Anttonen, Lorenz Backman, Teijo Eloranta, Marc Gassot, Emmi Komlosi, Elena Leeve, Iida-Maria Lindstedt, Reetta Myyrä, Serafina Minerva, Tiina Piispa, Tuomas Rinta-Panttila, Kenneth Siren ja Alina Tomnikov.

Nauti teatterielämyksistä koko maaliskuisen viikonlopun ajan! Loistefestarin esityksiin on vapaa pääsy.

Kuva: Narrin näyttämön Muumikultti –ryhmän esityksestä Tapaus Afterdawn – parodia murhamysteeristä, kuvaaja: Heini Vahtera